International site » Kansainvälinen sivusto » Ouvrir le site en français »

Koirapuisto (2019)

Sofi Oksasen uutuusromaani ilmestyy syyskuussa

Like Kustannus julkaisee Sofi Oksasen romaanin Koirapuisto 20.9.2019. Kirja on kahdessa aikatasossa vyöryvä kertomus nykypäivän Helsingistä ja Ukrainan itsenäisyyden vuosista, hedelmöitysbisneksestä ja korruptiosta. Samalla se on syvän inhimillinen tarina uskollisuudesta, rakkaudesta ja lapsensa menettäneestä naisesta.

Sofi Oksanen yhdistää romaanissaan Euroopan lähihistoriaa luotaavan realismin ja psykologisen trillerin. Teos nostaa kaunokirjallisuuteemme uuden teeman: liiketoiminnaksi valjastetun lapsitehtailun maailman.

Sofi Oksanen on Suomen menestynein ja kansainvälisesti tunnetuin nykykirjailija. Hän on saanut 20 kirjallisuuspalkintoa, mm. Finlandian ja Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnon. Hänen teoksiaan on käännetty yli 50 kielialueelle ja myyty maailmanlaajuisesti miljoonia kappaleita.

Lisätietoja, haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:

Like Kustannus:
Milla Palovaara milla.palovaara@like.fi 040 596 7973

Suomi

 • suomi: Koirapuisto

  Hardcover

  Publisher: Like (2019)

  Contact: Milla Palovaara

Käännösten tiedot löytyvät sofioksanen.com-sivustolta

Arvostelut

 • Koirapuisto on syksyn huikeimpia. (…) Kun hän onnistuu, lukijalla on käsissään jotakin elämää suurempaa. Nyt on. (…) Koirapuisto on uskomaton yhdistelmä rakkautta, pelkoa, väkivaltaa, sortoa, toiveita, pettymyksiä.
  — Kainuun Sanomat (2019)
 • Taitavasti toteutettu fiktio auttaa hahmottamaan kuvaa monimutkaisesta todellisuudesta. Sofi Oksanen on tässä mestari.
  — Turun Sanomat (2019)
 • Hyvä taide herättää ajatuksia ja tunteita, ja sitä Oksasen kirjat tekevät. Niin myös Koirapuisto.
  — Aamulehti (2019)
 • Lisää arvosteluita...

Links