International site » Kansainvälinen sivusto » Ouvrir le site en français »

Stalinin lehmät, Baby Jane ja Koirapuisto julkaistaan äänikirjoina Elisa Kirjassa

Sofi Oksasen Stalinin lehmät, Baby Jane ja 20.9. julkaistava uutuusromaani Koirapuisto julkaistaan äänikirjoina vain Elisa Kirjassa

Sofi Oksasen menestysromaanit Stalinin lehmät (2003) ja Baby Jane (2005) on tänään julkaistu ensimmäistä kertaa äänikirjoina, ja ne ovat yksinoikeudella kuunneltavissa Elisa Kirjassa.

Myös Oksasen uutuusteos Koirapuisto julkaistaan äänikirjana vain Elisa Kirjassa, ja se ilmestyy 21.10. Koirapuisto on Sofi Oksasen kuudes romaani. Suomeen ja Ukrainaan sijoittuva psykologinen trilleri nostaa esiin lapsettomuushoitoihin liittyvän julman bisneksen. Teoksen lukee äänikirjana näyttelijä Leena Pöysti.

‒ On mahtavaa voida tarjota ensimmäisenä Suomen ykköskirjailijan kaikki teokset myös äänikirjoina, Elisa Kirjan liiketoimintajohtaja Helena Niemelä kertoo.

‒ Äänikirjojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja noin puolet suomalaisista arvelee äänikirjojen lisänneen ja monipuolistaneen heidän kirjojen kulutustaan. Äänikirjan osuus kulutetuista kirjoista on erityisen suuri niiden kuuntelijoiden joukossa, jotka lukevat alle kymmenen painettua kirjaa vuodessa, ja on hienoa, että kirjallisuudesta nauttivien joukko lisääntyy tätä kautta, Niemelä toteaa.

Sofi Oksanen on Suomen kansainvälisesti tunnetuin nykykirjailija. Hän on saanut 20 kirjallisuuspalkintoa, kuten Finlandian ja Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnon. Hänen teoksiaan on käännetty yli 50 kielialueelle ja myyty maailmanlaajuisesti miljoonia kappaleita.

https://kirja.elisa.fi/kampanja/koirapuisto